Hrvatski English Deutsch Predaj Oglas (Besplatno!)   Prijava

Realitica oglasi

Traži u Napredno

O Nama

Realitica.com je besplatni internet oglasnik za prodaju i iznajmljivanje nekretnina. Želimo naglasiti da nismo agencija i ne prodajemo nekretnine. Agencije za prodaju nekretnina ili građevinske tvrtke također mogu besplatno oglašavati na našim stranicama.

Za postaviti, promijeniti, ili izbrisati svoje oglase morate se najprije registrirati. Postavljanje oglasa je vrlo jednostavno i zahtjeva samo nekoliko minuta. Mi ćemo automatski kreirati male verzije vaših slika i, ako unesete adresu, geografsku kartu sa označenom pozicijom. Oglasi svakog korisnika su javno vidljivi u svim relevantnim pretragama i na

http://www.realitica.com/ime

gdje je 'ime' vaše korisničko ime.

Ako imate vlastitu web stranicu, i oglašavate više od 20 nekretnina na realitica.com, molimo vas da u znak priznanja postavite sljedeće priznanje na vašu web stranicu:

Nekretnine
Realitica
Nekretnine

HTML tekst mozete iskopirati ovdje.

Istaknuti Oglasi

Oglašavanje na realitica.com je besplatno. No, ako želite dodatno istaknuti vaše oglase, nudimo paket Istaknuti Oglasi. Sa ovim paketom, svi vaši oglasi imaju prioritet pri svakoj pretrazi i pokazani su na relevantnim indeks stanicama (npr. index za Istru). Cijenu za istaknute oglase određujete sami, no minimalno je €6 za 1000 prikaza. Vaši oglasi će biti rangirani prema tome koliko ponudite, što veća ponuda, to bolja pozicija.

Uplata za istaknute oglase

Uplate se vrše preko PayPal (Visa, Mastercard, American Express, Discover), no nije potrebno imati PayPal račun, dovoljna je samo kartica.
PayPal je vodeća svjetska tvrtka za online uplate, tako da se ne morate plašiti za sigurnost vaše transakcije. Molim izvršite uplatu tako da odaberete ukupni iznos uplate (minimalno €10), te ukucate vaš registrirani email ili korisničko ime.

Ako PayPal nije dostupan moguća je i uplata preko Moneybookers na našu email adresu, javite nam se za informacije.

Novo: Automatizirana objava vaših oglasa na realitica.com

Ručni unos oglasa ja besplatan, i preporučamo ga za agencije koje imaju na desetke oglasa. Međutim, ako imate na stotine oglasa, i vlastiti web site, nudimo vam uslugu automatskog unosa vaših oglasa.

Uslugu automatskog unošenja oglasa na realitica.com naplaćujemo €100 / godinu preko PayPal. (Javite nam se za detalje).

Automatski unos se tipično vrši preko XML datoteke. XML datoteka se može napraviti ručno, no preporučamo da vaš web administrator automatizira formiranje i održavanje XML datoteke. Alternativno, preporučamo našeg partnera, IRealOne, gdje možete unijeti oglase jednom i automatski ih objaviti na više portala za nekretnine. IRealOne je sustav za vodjenje i upravljanje nekretninama. Isto tako, ne trebate praviti XML datoteku ako ste u sustavu našeg partnera Dimedia Nekretnine. U Srbiji surađujemo sa Relper i EStan, a u Bosni i Hercegovini sa Estate.rs.

Kontakt

Za sve informacije, ili čisto da se javite, molimo pišite na:

Hvala na posjeti!

Realitica nekretnine