Hrvatski English Deutsch Predaj Oglas (Besplatno!)   Prijava

Realitica oglasi

Traži u Napredno

O Nama

Realitica.com je besplatni internet oglasnik za prodaju i iznajmljivanje nekretnina. Želimo naglasiti da nismo agencija i ne prodajemo nekretnine direktno. Fizičke osobe, agencije za prodaju nekretnina, i građevinske tvrtke mogu besplatno oglašavati na našim stranicama. Drugi oglasnici ili agregatori ne mogu oglasavati besplatno, ali mogu plaćati po kliku, molim javite nam se za detalje.

Za postaviti, promijeniti, ili izbrisati svoje oglase morate se najprije registrirati. Postavljanje oglasa je vrlo jednostavno i zahtjeva samo nekoliko minuta. Mi ćemo automatski kreirati male verzije vaših slika i, ako unesete adresu, geografsku kartu sa označenom pozicijom. Oglasi svakog korisnika su javno vidljivi u svim relevantnim pretragama i na

https://www.realitica.com/ime

gdje je 'ime' vaše korisničko ime.

Ako imate vlastitu web stranicu, i oglašavate više od 20 nekretnina na realitica.com, molimo vas da u znak priznanja postavite sljedeće priznanje na vašu web stranicu:

Nekretnine
Realitica
Nekretnine

HTML tekst mozete iskopirati ovdje.

Istaknuti Oglasi

Iako je oglašavanje na realitica.com besplatno, možete dodatno istaknuti vaše oglase. Kada uplatite za istaknute oglase, svi vaši oglasi imaju prioritet pri svakoj pretrazi i pokazani su na relevantnim indeks stanicama (npr. index za Istru). Istaknuti oglasi rade na principu aukcije. Ponudu određujete sami, a minimalna ponuda je € 0,007 za 1 prikaz (ispod 1 Euro Centa). Vaši oglasi će biti rangirani prema tome koliko ponudite, što veća ponuda, to bolja pozicija.
Uplate se vrše preko mobitel računa, PayPal, ili kreditnih kartica (Visa, Mastercard, American Express, Discover). PayPal "Donate" dugme smo premjestili pod "Moja Realitica".

Novo: Automatizirana objava vaših oglasa na realitica.com

Ručni unos oglasa ja besplatan, i preporučamo ga za agencije koje imaju na desetke oglasa. Međutim, ako imate na stotine oglasa, i vlastiti web site, nudimo vam uslugu automatskog unosa vaših oglasa.

Cijena usluge automatskog unošenja oglasa ovisi o broju oglasa. Za do 500 oglasa cijena je €80 / godinu. Za do 1000 oglasa cijena je €100 / godinu, a onda +€10 / godinu za svakih dodatnih 500 oglasa. Uplate idu preko PayPal.

Automatski unos se tipično vrši preko XML datoteke (format ovdje). XML datoteka se može napraviti i održavati ručno, no preporučamo da vaš web administrator automatizira formiranje i održavanje XML datoteke. Alternativno, preporučamo našeg partnera, IRealOne, gdje možete unijeti oglase jednom i automatski ih objaviti na više portala za nekretnine. IRealOne je sustav za vodjenje i upravljanje nekretninama. Isto tako, ne trebate praviti XML datoteku ako ste u sustavu našeg partnera Dimedia Nekretnine. U Srbiji surađujemo sa Relper i EStan, a u Bosni i Hercegovini sa Estate.rs.

Kontakt

Za sve informacije, ili čisto da se javite, molimo pišite na:

Realitica nije agencija za nekretnine. Molimo nemojte slati oglase na email već ih oglasite direktno na web site-u. Hvala na posjeti!

Realitica nekretnine