English Deutsch Predaj Oglas (Besplatno!)   Prijava

Realitica oglasi

Traži u Napredno

O Nama

Realitica.com je besplatni internet oglasnik za prodaju i iznajmljivanje nekretnina. Želimo naglasiti da nismo agencija i ne prodajemo nekretnine direktno. Oglasi svakog korisnika su odmah javno vidljivi u svim relevantnim pretragama.

Uvjeti Korištenja

Oglašavanje na realitica.com je besplatno za agencije i fizičke osobe. Opći uvjeti korištenja:

 • Nije dozvoljeno oglašavanje predmeta ili usluga koje su zakonom zabranjene.
 • Nije dozvoljeno oglašavanje predmeta ili usluga za koje niste zakonski ovlašteni prodavati ili nuditi.
 • Ne smijete krivo klasificirati oglas.
 • Ne smijete postavljati isti ili vrlo slični oglas više puta.
 • Obavezni ste unijeti točno Ime i Prezime, OIB, i adresu prebivališta pod "Promijeni Korisničke Podatke". Ovi podaci su privatni ali mogu biti prosljeđeni organima vlasti na zahtjev, kako je regulirano zakonom.
 • Ako oglašavate iznajmljivanje stanova na duži period, potrebno je da verificirate račun sa lokalnom karticom ili lokalnim telefonom.

Oglašavanje nije besplatno za agregatore (druge oglasnike). U tom slučaju nudimo opciju plaćanja po kliku, molim javite nam se za detalje.

Prijava, Registracija, Verificiranje Emaila i Računa

Za postaviti, promijeniti, ili izbrisati svoje oglase morate se Prijaviti. Ako još nemate račun, molim Registrirajte se (registraciju treba napraviti samo jednom). Registracija nije završena dok ne verificirate vašu email adresu tako da otvorite email poruku poslanu od realitica.com i kliknete na link u njoj.

Verificiranje računa nije obavezno ali je jako preporučeno. Račun treba verificirati samo jednom tako da se izvrši uplata od 1 Eura sa karticom. Rang vaših oglasa će biti snižen ako niste verificirali račun.

Zaboravljena Lozinka

Ako ste zaboravili lozinku, molim idite Prijavu te pri dnu unesite vaš registrirani email i kliknite "Resetiraj Lozinku". Nakon toga, u roku ud 24 sata, morate otvoriti email poruku od realitica.com i kliknuti na link za postaviti novu lozinku. Link ističe nakon 24 sata, u tom slučaju molim ponovite postupak za resetiranje lozinke.

Postavljanje i Mijenjanje Slika

Ako želite postaviti ili promijeniti slike na vašem oglasu, molim sljedite ovaj postupak:

 • Prijavite se na realitica.com i kliknite na "Moja Realitica"
 • Kliknite na "Moji Oglasi"
 • Odaberite oglas i kliknite "Promijeni Oglas"
 • Na prvoj stranici kliknite: "Promijeni/Dodaj Slike"

Istaknuti Oglasi

Iako je oglašavanje na realitica.com besplatno, možete dodatno istaknuti vaše oglase. Kada uplatite za istaknute oglase, svi vaši oglasi imaju prioritet pri svakoj pretrazi i pokazani su na relevantnim indeks stanicama (npr. index za Istru). Istaknuti oglasi se plaćaju po prikazu i rade na principu aukcije. Vaši oglasi će biti rangirani prema cijeni koju ponudite po prikazu. Ponudu po prikazu određujete sami a što veća Ponuda, to bolja pozicija.
Uplate se vrše preko kreditnih kartica (Visa, Mastercard, American Express, Discover) preko platformi PayPal ili Stripe. Za uplatu, molim kliknite na "Moja Realitica" i pri dnu odaberite odgovarajući način uplate.

Automatizirana objava vaših oglasa na realitica.com

Ako imate veći broj oglasa, preporučamo automatski unos.

Automatski unos se tipično vrši preko XML datoteke. Realitica prepoznaje određene formate XML-a a imamo i vlastiti format opisan ovdje. Preporučamo da vaš programer automatizira formiranje i održavanje XML datoteke. Na primjer, naš partner, IRealOne, nudi uslugu automatske objave oglasa na više portala preko XML-a. Isto tako, ne trebate praviti XML datoteku ako ste u sustavu našeg partnera Dimedia Nekretnine. U Srbiji surađujemo sa Relper i EStan, a u Bosni i Hercegovini sa Estate.rs. Za uspostaviti automatski unos oglasa molimo kontaktirajte nas preko tehničke podrške.

Kontakt

Molim napravite račun, kako je opisano gore pod "Prijava, Registracija, ..." i kliknite na: "Moja Realitica" i zatim na:
 • Tehnička Podrška
Hvala na posjeti!

Realitica nekretnine