Hrvatski English Deutsch Predaj Oglas (Besplatno!)   Prijava

Realitica oglasi

Traži u Napredno

O Nama

Realitica.com je besplatni internet oglasnik za prodaju i iznajmljivanje nekretnina. Želimo naglasiti da nismo agencija i ne prodajemo nekretnine direktno. Oglasi svakog korisnika su odmah javno vidljivi u svim relevantnim pretragama.

Uvjeti Korištenja

Oglašavanje na realitica.com je besplatno (za agencije i fizičke osobe) uz uvjete da oglase unosite ručno. Opći uvjeti korištenja:

  • Nije dozvoljeno oglašavanje predmeta ili usluga koje su zakonom zabranjene.
  • Nije dozvoljeno oglašavanje predmeta ili usluga za koje niste zakonski ovlašteni prodavati ili nuditi.
  • Ne smijete krivo klasificirati oglas.
  • Ne smijete postavljati isti ili vrlo slični oglas više puta.
  • Obavezni ste unijeti točno Ime i Prezime, OIB, i adresu prebivališta pod "Promijeni Korisničke Podatke". Ovi podaci su privatni ali mogu biti prosljeđeni organima vlasti na zahtjev, kako je regulirano zakonom.

Oglašavanje nije besplatno za agregatore (druge oglasnike). U tom slučaju nudimo opciju plaćanja po kliku, molim javite nam se za detalje.

Prijava, Registracija, Verificiranje Emaila i Mobitela

Za postaviti, promijeniti, ili izbrisati svoje oglase morate se Prijaviti. Ako još nemate račun, molim Registrirajte se (registraciju treba napraviti samo jednom). Registracija nije završena dok ne verificirate vašu email adresu tako da otvorite email poruku poslanu od realitica.com i kliknete na link u njoj.

Verificiranje mobitela nije obavezno ali je jako preporučeno. Mobitel treba verificirati samo jednom tako da se izvrši minimalna SMS uplata (oko 1 Eura). Rang vaših oglasa će biti snižen ako niste verificirali mobitel.

Zaboravljena Lozinka

Ako ste zaboravili lozinku, molim idite Prijavu te pri dnu unesite vaš registrirani email i kliknite "Resetiraj Lozinku". Nakon toga, u roku ud 24 sata, morate otvoriti email poruku od realitica.com i kliknuti na link za postaviti novu lozinku. Link ističe nakon 24 sata, u tom slučaju molim ponovite postupak za resetiranje lozinke.

Postavljanje i Mijenjanje Slika

Ako želite postaviti ili promijeniti slike na vašem oglasu, molim sljedite ovaj postupak:

  • Prijavite se na realitica.com i kliknite na "Moja Realitica"
  • Kliknite na "Moji Oglasi"
  • Odaberite oglas i kliknite "Promijeni Oglas"
  • Na prvoj stranici kliknite: "Promijeni/Dodaj Slike"

Istaknuti Oglasi

Iako je oglašavanje na realitica.com besplatno, možete dodatno istaknuti vaše oglase. Kada uplatite za istaknute oglase, svi vaši oglasi imaju prioritet pri svakoj pretrazi i pokazani su na relevantnim indeks stanicama (npr. index za Istru). Istaknuti oglasi rade na principu aukcije. Ponudu određujete sami, a minimalna ponuda je € 0,007 za 1 prikaz (ispod 1 Euro Centa). Vaši oglasi će biti rangirani prema tome koliko ponudite, što veća ponuda, to bolja pozicija.
Uplate se vrše preko mobitel računa, PayPal, ili kreditnih kartica (Visa, Mastercard, American Express, Discover). Za uplatu, molim kliknite na PayPal "Donate" pod "Moja Realitica".

Automatizirana objava vaših oglasa na realitica.com

Ručni unos oglasa ja besplatan, i preporučamo ga za agencije koje imaju na desetke oglasa. Međutim, ako imate na stotine oglasa, i vlastiti web site, nudimo vam uslugu automatskog unosa vaših oglasa.

Cijena usluge automatskog unošenja oglasa ovisi o broju oglasa. Za do 500 oglasa cijena je €66 / godinu, a onda +€20 / godinu za svakih dodatnih 1000 oglasa. Uplate idu preko PayPal.

Automatski unos se tipično vrši preko XML datoteke (format ovdje). XML datoteka se može napraviti i održavati ručno, no preporučamo da vaš web administrator automatizira formiranje i održavanje XML datoteke. Alternativno, preporučamo našeg partnera, IRealOne, gdje možete unijeti oglase jednom i automatski ih objaviti na više portala za nekretnine. IRealOne je sustav za vodjenje i upravljanje nekretninama. Isto tako, ne trebate praviti XML datoteku ako ste u sustavu našeg partnera Dimedia Nekretnine. U Srbiji surađujemo sa Relper i EStan, a u Bosni i Hercegovini sa Estate.rs.

Kontakt

Molim napravite račun, kako je opisano gore pod "Prijava, Registracija, ..." i kliknite na: "Moja Realitica" i zatim na:
  • Tehnička Podrška
Hvala na posjeti!

Realitica nekretnine